Нашата веб-страница се надградува, добредојдовте да не контактирате ако има какви било прашања.

Стеги за суспензија за ADSS кабли

Стеги за суспензија за ADSS кабли

Стегачи за суспензија ADSS е уред кој се користи за поддршка или зацврстување на сите диелектрични самоносечки кабли (ADSS) на столбот или кулите за време на воздушните конструкции на линијата FTTx.Обично овие стеги може да се инсталираат на кратки распони на средни правци.

Инсталирањето на воздушни стеги за суспензија е многу погодно за нанесување со различна големина на ADSS кабел.Дизајните против паѓање (како што е вметнувањето на ременот од неопренови) не дозволуваат проводникот да се лизне надолу од стегите за суспензија.И за секоја надземна клешта за суспензија, имаме соодветни куки за столбови или држачи за употреба заедно, кои се достапни или одделно или заедно како склопување.

Jera ADSS стегите за суспензија се направени од

-Поцинкуван челик
-Пластика отпорна на неопренови или најлон UV

Џера користи термопластика од прво одделение за производство на пластичен дел, а целиот метален дел обработен со завршна обработка отпорна на временски услови, што ќе гарантира долг период на употреба.

Сите стеги за суспензија што ги произведува Jera се проверуваат со сериско тестирање во нашата внатрешна лабораторија што вклучува тест за максимална јачина на напнатост, тест за отпорност на УВ, тест за циклирање на температура за тестирање отпорност на корозија итн.
Jera е директно производство кое произведува воздушни компоненти за антенски FTTH распоредувања, ве молиме слободно контактирајте не за повеќе информации за производот!

Стегач за суспензија ADSS, HC 10-15

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Стегач за суспензија ADSS, HC 10-15

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 10-15 mm
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 4KN

Стегач за суспензија на реклами, PS-619 (6-19 мм)

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Стегач за суспензија на реклами, PS-619 (6-19 мм)

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 6-19 mm
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 3KN

Стегач за суспензија на кабел FO, D8 (8-12 mm)

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Стегач за суспензија на кабел FO, D8 (8-12 mm)

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 8-12 mm
 • Распон: 50-70 m
 • MBL: 1,5 KN

Стегач за суспензија на воздушни реклами, ES-500

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Стегач за суспензија на воздушни реклами, ES-500

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 10-95 mm
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 9KN

Пластична ADSS Стегач за суспензија, ES-800

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Пластична ADSS Стегач за суспензија, ES-800

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 4,5-11 mm
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 8 KN

J кука Стегач за суспензија, HC 8-12

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

J кука Стегач за суспензија, HC 8-12

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 8-12 mm
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 4 KN

Стегач за суспензија на кабел FTTH, HC 15-20

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Стегач за суспензија на кабел FTTH, HC 15-20

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 15-20 mm
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 4 KN

Склоп на стегач за суспензија, ES-1500

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Склоп на стегач за суспензија, ES-1500

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 4,5-11 mm
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 8 KN

ADSS Стегач за суспензија D12 (13-16mm)

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

ADSS Стегач за суспензија D12 (13-16mm)

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 13-16 mm
 • Распон: 30-50 m
 • MBL: 1,5 KN

J тип ADSS Стегач за суспензија, HC 8-15

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

J тип ADSS Стегач за суспензија, HC 8-15

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 8-15 mm
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 4 KN

Стегач за суспензија за ADSS кабел, J кука

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Стегач за суспензија за ADSS кабел, J кука

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 8-15 mm
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 4 KN

Стегач за суспензија на антенски ADSS кабел HC-2×15-20

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Стегач за суспензија на антенски ADSS кабел HC-2×15-20

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел:2*15-20мм
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 4 KN

Стегач за суспензија на оптички кабел HC-2×5-8

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Стегач за суспензија на оптички кабел HC-2×5-8

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел:2*5-8мм
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 4 KN

Стегач за суспензија ADSS SSM (8-20mm)

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Стегач за суспензија ADSS SSM (8-20mm)

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 8-20 mm
 • Распон: 50-100 m
 • MBL: 3 KN

Стегач за суспензија на кабел за капка FTTH PS-M

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Стегач за суспензија на кабел за капка FTTH PS-M

 • Тип на кабел: Тркалезен
 • Големина на кабел: 4-7 mm
 • Распон: 70 m
 • MBL: 0,3 KN

whatsapp

Во моментов нема достапни датотеки