Нашата веб-страница се надградува, добредојдовте да не контактирате ако има какви било прашања.

Групи на производи

 • Директна фабрика, конкурентна цена
  Сигурен квалитет, RnD и гаранција за производи

  За нас

  НАШИОТ ПРИСТАП
  ВО ПРОИЗВОДСТВО НА
  ОПТИКА НА ВЛАКНА
  2012-2022 година

  • 2012 ГОДИНА Е ОСНОВАНА ЈЕРА ЛИНИЈА

   2012 ГОДИНА Е ОСНОВАНА ЈЕРА ЛИНИЈА

   Нашата визија е да произведеме и да обезбедиме целосно решение за конструкциите на телекомуникациските мрежи

   научи повеќе
  • 2013-СЕМЕЈСТВО НА POLE BANDINGS

   2013-СЕМЕЈСТВО НА POLE BANDINGS

   Почнавме да произведуваме ленти на столбови и држачи за инсталации на линии за воздушна кабелска мрежа.

   научи повеќе
  • 2015 СРЕДИНА СТЕГА

   2015 СРЕДИНА СТЕГА

   Почнавме да произведуваме стеги и рачки за да ги задоволиме барањата на клиентите за распоредување на кабелска линија со среден распон

   научи повеќе
  • 2017 ПАДНИ СТЕГНИЦИ И ДРЖАЧИ

   2017 ПАДНИ СТЕГНИЦИ И ДРЖАЧИ

   Почнавме да произведуваме стеги и држачи за кабли за капка за инсталација на кабел од последната милја петти

   научи повеќе
  • 2018 ОПТИЧКИ КАБЛИ КАБЛИ

   2018 ОПТИЧКИ КАБЛИ КАБЛИ

   Почнавме да произведуваме кабли за капка со оптички влакна според инженерското знаење на технологијата на оптички влакна

   научи повеќе
  • 2019 КУТИИ ОПТИЧКИ ВЛАКНА И СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

   2019 КУТИИ ОПТИЧКИ ВЛАКНА И СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

   Лансиравме нови кутии со оптички влакна и систем за складирање на оптички кабел

   научи повеќе
  • 2021 ПРЕДВРШНИ ПОВРЗАНИ КАБЛИ НА ОДВОРЕН

   2021 ПРЕДВРШНИ ПОВРЗАНИ КАБЛИ НА ОДВОРЕН

   Почнавме да произведуваме лепенки за кабли за капка на отворено за брза инсталација на FTTH

   научи повеќе

  Зошто да не изберете нас

  • КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

   КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

  • ПРОИЗВОДИТЕЛ RND

   ПРОИЗВОДИТЕЛ RND

  • ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ

   ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ

   КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ

  ГЛЕДАЈ ГО НАШЕТО РЕШЕНИЕ

  ФАБРИЧКИ ПРОИЗВОДСТВО

  КАБЛИ ЗА ПАДНИ ОПТИЧКИ ВЛАКНА

  СТЕГНИЦИ ЗА КАБЛИ ЗА ПАЃАЊЕ

  АДСС СИДРЕШНИ СТЕГНИЦИ

  whatsapp

  Во моментов нема достапни датотеки