Нашата веб-страница се надградува, добредојдовте да не контактирате ако има какви било прашања.

Заштитна кутија за цевки од влакна

Заштитна кутија за цевки од влакна

Заштита на фибер цевки FTTH кабелски кутии се применуваат на маршрутите за инсталација последна милја.Обично во изградбата на мрежата FTTx, GPON.

Заштита на цевки од влакна FOSC, друга наречена FTTH Заштита од спојување на кабел со капка со оптички влакна е случај за ставање во кабел за капка FTTH (рамен или кружен тип) со термичка цевка за спојување по топлото топење, така што споената врска ќе има подобра механичка заштита.

Заштитната кутија со оптички влакна FTTH може да собере од 1 до 2 претплатници FTTH каблите ги испушта и го зголемува работниот век на местото на фузија и ги намалува трошоците за одржување.Заштитните кутии со влакна се направени од термопластика за затворен простор, одобрена од RoHS, CE.

Сите производи поврзани со воздушни и внатрешни FTTH фибер-фиберни кабли конструкции се достапни во палетата на производи на Jera.Како што се FTTH кабел за паѓање, стегач за оптички кабел, оптичка завршна кутија, затворање за спојување со оптички влакна итн.
Џера им нуди на клиентите затворачи за спојување со оптички влакна со висок квалитет и добра цена.

Слободно распрашајте се за цената на кутијата за спојување со оптички влакна.

Случај за заштита на јадрото со влакна, PC-1-1

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Случај за заштита на јадрото со влакна, PC-1-1

 • Примена: Затворен
 • Кабел за напојување: 2*Φ2-3mm, 2*3.0*2.0mm
 • Максимален капацитет на спојување: 1
 • Димензии: 100*11*11

Заштитна кутија за кабли со оптички влакна, PC-1-2

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Заштитна кутија за кабли со оптички влакна, PC-1-2

 • Примена: Затворен
 • Кабел за напојување: 2*Φ2-3mm,2*3.0*2.0mm
 • Максимален капацитет на спојување: 1-2
 • Димензии: 100*48*11

Кутија за заштита од влакна, PC-2-2

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Кутија за заштита од влакна, PC-2-2

 • Апликација: Затворен
 • Кабел за напојување: 2*Φ2-3mm, 2*3.0*2.0mm
 • Максимален капацитет на спојување: 1-2
 • Димензии, мм: 85*48*11

Заштитна кутија за кабел со оптички влакна, FOPC-SC

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Заштитна кутија за кабел со оптички влакна, FOPC-SC

 • Апликација: Надворешен и Внатрешен
 • Компатибилен кабел: рамен 3,0 × 2,0 мм или кружен 3,0 × 3,0 мм или лепенка
 • Материјал: ABS
 • Димензии: 16*45*17

Заштитна кутија за кабли со влакна, FOPC-RSG

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

Заштитна кутија за кабли со влакна, FOPC-RSG

 • Апликација: Надворешен и Внатрешен
 • Компатибилен кабел: Рамен 3,0×2,0мм/Круг 3,0×3,0мм
 • Материјал: ABS
 • Димензии:16*45*17

whatsapp

Во моментов нема достапни датотеки