Faqja jonë e internetit është duke u përmirësuar, mirëpresim të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje.

Grupet e Produkteve

 • Fabrika e drejtpërdrejtë, çmimi konkurrues
  Cilësi e besueshme, RnD dhe Garancia e Produkteve

  Rreth Nesh

  QASJA JONË
  NË PRODHIM TË
  FIBER OPTIK
  2012-2022

  • 2012 U themelua JERA LINE

   2012 U themelua JERA LINE

   Vizioni ynë është të prodhojmë dhe ofrojmë zgjidhje të plotë për ndërtimet e rrjeteve të telekomunikacionit

   Mëso më shumë
  • 2013-POLE BANDINGS FAMILJA

   2013-POLE BANDINGS FAMILJA

   Ne filluam të prodhojmë shirita shtyllash dhe kllapa për instalimet e linjave të rrjetit kabllor ajrore.

   Mëso më shumë
  • 2015 MIDES SPAN

   2015 MIDES SPAN

   Ne filluam të prodhojmë kapëse dhe kapëse për të kënaqur kërkesat e klientëve për vendosjen e linjës kabllore me hapësirë ​​të mesme

   Mëso më shumë
  • 2017 KRIÇE & KRAPA TË RËZIMIT

   2017 KRIÇE & KRAPA TË RËZIMIT

   Ne filluam të prodhojmë kapëse dhe kllapa kabllosh për instalimin e kabllove në miljen e fundit të ftth

   Mëso më shumë
  • 2018 FIBRE OPTIC DOP KABOLE

   2018 FIBRE OPTIC DOP KABOLE

   Ne filluam të prodhojmë kabllo me fibra optike sipas njohurive inxhinierike të teknologjisë së fibrave optike

   Mëso më shumë
  • KUTI FIBER OPTIKE 2019 & SISTEMI I RUAJTJES

   KUTI FIBER OPTIKE 2019 & SISTEMI I RUAJTJES

   Kemi lançuar kutitë e reja me fibra optike dhe sistemin e ruajtjes së kabllove me fibra optike

   Mëso më shumë
  • 2021 KABOLLET TE PARAPRAKEVE TE JASHTME

   2021 KABOLLET TE PARAPRAKEVE TE JASHTME

   Ne filluam të prodhojmë korda kabllosh të jashtme për instalim të shpejtë FTTH

   Mëso më shumë

  pse na zgjodhet ne

  • ÇMIMI KONKURRUES

   ÇMIMI KONKURRUES

  • PRODHUESI RND

   PRODHUESI RND

  • GARANCI E CILËSISË

   GARANCI E CILËSISË

  • ZGJIDHJE E PLOTË

   ZGJIDHJE E PLOTË

  SHIKONI ZGJIDHJEN TONA

  PRODHIM FABRIKE

  KABOLLET E GJITHJES FIBER OPTIK

  MIRËSE TË KABLLOVE

  MIRËZIMET E ANKURAVE ADSS

  whatsapp

  Aktualisht nuk ka skedarë të disponueshëm