Faqja jonë e internetit është duke u përmirësuar, mirëpresim të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje.

Testi i trashësisë së galvanizimit

Testi i trashësisë së galvanizimit

Pajisjet harduerike prej çeliku janë të galvanizuara për të pasur rezistencë ndaj korrozionit në sipërfaqe.Ai përdor elektrolizën për të formuar një shtresë metalike ose aliazh uniform, të dendur, të lidhur mirë në sipërfaqen e pjesës së punës.Dhe testi matës i trashësisë së galvanizimit përdoret për të siguruar cilësinë e mbrojtjes së zinkut për të siguruar që produkti të ketë mbrojtjen e duhur në kushte të ndryshme të motit të ashpër.

Jera vazhdon testin në produktet e mëposhtme

-Kllapa kabllosh me fibra optike

- Kapëse kabllosh me fibra optike

Ne përdorim testin e standardeve të mëposhtme për produktet e reja përpara lançimit, gjithashtu për kontrollin e përditshëm të cilësisë, në mënyrë që të sigurohemi që klienti ynë mund të marrë produkte që plotësojnë kërkesat e cilësisë.

Laboratori ynë i brendshëm është në gjendje të kryejë një seri të tillë testesh të tipit standard të lidhur.

Mirë se vini të na kontaktoni për informacione të mëtejshme.

galvanizimi-testimi i trashësisë
whatsapp

Aktualisht nuk ka skedarë të disponueshëm