Faqja jonë e internetit është duke u përmirësuar, mirëpresim të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje.

Kuti mbrojtëse e tubit me fibra

Kuti mbrojtëse e tubit me fibra

Mbrojtja e tubave me fibra Kutitë e kabllove FTTH aplikohen në rrugët e instalimit të miljes së fundit.Zakonisht në ndërtimin e rrjetit FTTx, GPON.

Mbrojtja e tubit me fibër FOSC, i quajtur tjetër FTTH Mbrojtja e lidhjes së kabllove me rënie të fibrave optike është një rast për të vendosur një kabllo me rënie FTTH (të tipit të sheshtë ose të rrumbullakët) me një tub bashkimi të tkurrjes së nxehtësisë pas shkrirjes së nxehtë, në mënyrë që lidhja e bashkuar të ketë një mbrojtje më e mirë mekanike.

Kutia e mbrojtjes me fibër optike FTTH mund të mbajë nga 1 deri në 2 abonentë kabllot FTTH dhe të rrisë jetëgjatësinë e shërbimit të pikës së shkrirjes dhe të ulë kostot e mirëmbajtjes.Kutitë e mbrojtjes së fibrave janë bërë nga termoplastikë të brendshëm RoHS, të miratuara nga CE.

Të gjitha produktet e lidhura me ndërtimin e linjës së kabllove me fibër optike FTTH ajrore dhe të brendshme janë të disponueshme në gamën e produkteve të Jera.Të tilla si kablloja e rënies FTTH, kapësja e kabllove me fibra optike, kutia e përfundimit optik, mbyllja e bashkimit të fibrave optike etj.
Jera ofron për klientët mbyllje me fibra optike me cilësi të lartë dhe çmim të mirë.

Mos ngurroni të pyesni për këtë çmim të kutisë së bashkimit të fibrave optike.

Kuti mbrojtëse me fibra, PC-1-1

SHIKO MË SHUMË

Kuti mbrojtëse me fibra, PC-1-1

 • Aplikimi: Indoor
 • Kabllo ushqyese: 2*Φ2-3mm, 2*3.0*2.0mm
 • Kapaciteti maksimal i bashkimit: 1
 • Dimensionet: 100*11*11

Kuti mbrojtëse e kabllove me fibra optike, PC-1-2

SHIKO MË SHUMË

Kuti mbrojtëse e kabllove me fibra optike, PC-1-2

 • Aplikimi: Indoor
 • Kabllo ushqyese: 2*Φ2-3mm,2*3.0*2.0mm
 • Kapaciteti maksimal i bashkimit: 1-2
 • Dimensionet: 100*48*11

Kuti mbrojtëse me fibra, PC-2-2

SHIKO MË SHUMË

Kuti mbrojtëse me fibra, PC-2-2

 • Aplikimi: Indoor
 • Kabllo ushqyese: 2*Φ2-3mm, 2*3.0*2.0mm
 • Kapaciteti maksimal i bashkimit: 1-2
 • Dimensionet, mm: 85*48*11

Kuti mbrojtëse e kabllove me fibra optike, FOPC-SC

SHIKO MË SHUMË

Kuti mbrojtëse e kabllove me fibra optike, FOPC-SC

 • Aplikimi: Outdoor & Indoor
 • Kabllo e përputhshme: e sheshtë 3,0×2,0 mm ose e rrumbullakët 3,0×3,0 mm ose kordon patch
 • Materiali: ABS
 • Dimensionet: 16*45*17

Kuti mbrojtëse e kabllove me fibra, FOPC-RSG

SHIKO MË SHUMË

Kuti mbrojtëse e kabllove me fibra, FOPC-RSG

 • Aplikimi: Outdoor & Indoor
 • Kabllo e përputhshme: e sheshtë 3,0×2,0 mm/Rrumbullakët 3,0×3,0 mm
 • Materiali: ABS
 • Dimensionet:16*45*17

whatsapp

Aktualisht nuk ka skedarë të disponueshëm